Over ons

Het stukadoorsbedrijf v.o.f. A. den Heijer en zonen is een familie bedrijf wat is doorgegeven van vader op zoon sinds 1945. In het jaar 1945 vlak na de oorlog opgestart door stukadoor opa Arie den Heijer (1e generatie) in Den Haag.

In de jaren 70 is pa Karel den Heijer (2e generatie) erbij gekomen in de zaak en is na ruim 40 jaar nogsteeds actief als stukadoor.

Vanaf 2001 ben ik Ralph den Heijer (3e generatie) ook gaan meedraaien binnen het stukadoorsbedrijf. Ik liep vanaf 15 jaar al graag in de vakanties met mijn vader mee op de bouw. In 2002 ben ik begonnen met fulltime werken. daarbij starte ik ook met de stukadoors vakopleidingen en werd ik in de praktijk aangestuurd door een gediplomeerd leermeester die mij samen met mijn vader alle fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Na het behalen van al mijn vakdiploma’s en het opdoen van voldoende praktijk ervaring om het gehele stukadoorsvak te beheersen ben ik in 2008 als mede eigenaar in het bedrijf gestapt.

Nu inmiddels bijna 75 jaar verder hebben wij niet alleen erg breed stukadoors-ervaring kunnen opdoen (en kunnen doorgeven van vader op zoon), maar hebben wij ook een groot klantenbestand opgebouwd in de omgeving LeidschendamVoorburgDen Haag.
Mede hierdoor hebben wij onze naam hoog te houden en staan kwaliteit en service bij ons voorop.

Voor alle stukadoors-werkzaamheden kunt u bij ons terecht: van kleine klusjes tot grote werken, van het haaks en te lood uitrapen van een badkamer tot het maken van een volledig geornamenteerd plafond, van granietpleister tot buitengevel isolatie en van betoncire tot marmerpleister. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor het sauswerk van uw nieuw en bestaand stucwerk.

Heeft u een stucadoor nodig?

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvende prijsopgave. Wij helpen u graag verder!

Balkon graniet Karel den Heijer